En aquest lloc es fan servir cookies per oferir una experiència més personalitzada. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació de les mateixes a la nostra Política de Cookies
Si continues navegant estàs acceptant-

Nosaltres

Rosa Valls Formació neix fa mes d e10 anys de les inquietuds de presentar a la societat tot el que fa referència en el mon del art floral tan a nivell nacional com internacional . Dirigit a professionals del sector com també altres sectors que tenen la inquietud d’aquesta professió.


Ens agrada ser un punt de trobada on tots plegats puguem compartir informació, experiències i al mateix temps demostrar que és possible treballar tots junts en benefici del nostre nom floral.


Ens dediquem a assessorar, ensenyar, potenciar, decorar, difondre, en definitiva tot el que envolta el mon de les flors , amb cursos , demostracions , xerrades , publicació de llibres , medis de comunicació per la màxima i millor difusió d’aquest art.


A tall de exemple us presentem les diferents possibilitats que ofereix Rosa Valls-formació als apartat d’activitats, Formació i blog Les nostres instal·lacions estan situades en el primer pis de Mercabarna-flor a Sant Boi de Llobregat a 5 mint. del aeroport.


  • treballadors rosa valls formacio
  • presentacions dissenys florals rosa valls
  • presentacio rosa valls
  • Nosaltres rosa valls

Disseny . Política de privacitat

facebook twitter inicio