Nosaltres

Rosa Valls Formació neix fa mes d e10 anys de les inquietuds de presentar a la societat tot el que fa referència en el mon del art floral tan a nivell nacional com internacional . Dirigit a professionals del sector com també altres sectors que tenen la inquietud d’aquesta professió.


Ens agrada ser un punt de trobada on tots plegats puguem compartir informació, experiències i al mateix temps demostrar que és possible treballar tots junts en benefici del nostre nom floral.


Ens dediquem a assessorar, ensenyar, potenciar, decorar, difondre, en definitiva tot el que envolta el mon de les flors , amb cursos , demostracions , xerrades , publicació de llibres , medis de comunicació per la màxima i millor difusió d’aquest art.


A tall de exemple us presentem les diferents possibilitats que ofereix Rosa Valls-formació als apartat d’activitats, Formació i blog Les nostres instal·lacions estan situades en el primer pis de Mercabarna-flor a Sant Boi de Llobregat a 5 mint. del aeroport.


  • treballadors Rosa Valls formacio
  • presentacions dissenys florals Rosa Valls
  • presentacio Rosa Valls
  • Nosaltres Rosa Valls

Disseny . Nota Legal i politica de privacitat . Politica de cookies

facebook instagram inicio

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.